SORMIJATKETUISTA AIHIOISTA LIIMAPUUKAARIIN

PUUNTYÖSTÖN OSAAMISTA KEMISTÄ

Rakennusvarma Woodin puusepäntuotteista vastaavilla puuntyöstön ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus alalta. Kemin tuotantolaitoksessamme on käytössä esimerkiksi tietokoneohjattu ja kameraskannauksella varustettu puunjalostusprosessi, joka takaa tasaisen varman laadun kaikissa tuotteissamme. Laatu ja täsmälliset asiakastoimitukset ovatkin meille kunnia-asioita.

icon64-1-3

SORMIJATKETUT AIHIOT

icon64-2-3

LIIMAPUU KOMPONENTIT

icon64-3-3

LIIMAPUUKAARET

SORMIJATKETUT AIHIOT

Tietokoneohjattu ja kameraskannauksella varustettu puunjalostusprosessimme mahdollistaa puun laaduttamisen asiakkaan lopputuotteen asettamien laatuvaatimusten mukaan. Täsmällinen laatu näkyy kaikissa aihioissamme sormiliitosten huomaamattomuutena ja puusyykuvion säilymisenä jatkuvana. 

Käyttökohteet: ikkunakarmit, oven karmit, huonekaluteollisuus, paneeliteollisuus (katto- ja seinäpaneelit, listat), liimalevyt, portaat 

 

LIIMAPUUKOMPONENTIT

Tuotamme laadukkaita liimapuukomponentteja sekä sisä- että ulkokäyttöön. Esimerkiksi liimapuukomponenteistamme valmistetut leikkikenttäkalusteet kestävät todistetusti vuosikymmeniä vaihtelevissa sääolosuhteissa. Liimapuukomponenttiaihioitamme voidaan hyödyntää laajasti myös ikkuna- ja oviteollisuudessa. 

Käyttökohteet: ikkuna-/ovitehtaat, leikkikenttäkalusteet, liimalevyteollisuus, porrasteollisuus, liimapuupilarit/sorvatut pilarit

SORMIJATKETUT AIHIOT

Tarvitsetko taivutettuja liimapuurakenteita? Meillä on vuosikymmenten kokemus kaarimaisten rakenteiden toimittamisesta niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin. Taivutusosaamisemme ansiosta puu taipuu käsissämme varmasti halutunlaiselle kaarelle. 

Käyttökohteet: räätälöidyt kaarevat liimapuurakenteet, leikkikenttäkalusteet (esim. liukumäet).

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME:

Janne Vuokila

Jukka Lahdenperä

TEE TILAUS: tilaus@rakennusvarma.fi